петък, 22 май 2015 г.

ЗА ВАТИКАНА - БРАДВА-БГ - ФБ - 22.05.2015.

Вековната тайна на Ватикана - под сатанински контрол още от Римската империя!

Версия за печатSend by email
Една от тайните на Ватикана е прикриването в католическата църква на култ от сатанисти още от древния Рим
 
Ватикана е сърцето на католическата църква и папата, който притежава титлата Pontifex Maximus е глава на църквата и върховен „духовен“ водач на всички католици в света.
Но ръководството им скрива някои от най-тъмните тайни на тази църква и които можем изобщо да си представим.
Една от тайните на Ватикана е прикриването в католическата църква на култ от сатанисти, съществувал още от времето на древния Рим.
Една шепа семейства от времето на първия век преди Христа са заемали длъжност като свещеници (жреци) на езическата римска религия по ония времена и то не обикновени свещеници с нисък ранг, а били известни с титлата „първосвещеници”. След узаконяване на християнството те се внедрили постепенно в редиците на тогавашната християнска църква и така в църквата са навлезнали не обикновени хора от старата Римска империя, а точно някогашните свещеници на езическата им религия, които извършвали демонично поклонение.
Този древен култ се е пренесъл в християнството като култ на кръвожадни сатанисти, които са участвали в пренасянето на деца в жертва и са изгаряли живи хора с прогресивно мислене от 11-ия век след Христа, и са подтиквали своите нисши свещеници към демонично поклонение и абсолютно безбрачие.
Те са пазели ревностно езическото наследство и правото да жертват хората на демонични богове, свещеническите семейства са били прогонване от Рим не веднъж, заедно със затварянето на храма във Ватикана.
 
">
Въпреки това по време на най-бурните периоди в историята на Римската империя след падането на Рим и в центъра на империята, езическите свещеници поемат ролята на общностни лидери в Рим и през повече от един период, открито са се връщали към своите езически практики напренасяне на деца в жертва, канибализъм и демонично поклонение едва годините 590-752, 847-872 и дори до 896, 1057  след Христа.
По времето на папа Инокентий VIII, ролята на Инквизицията и инквизиторите се променя към увеличаване на тяхната правна и духовна власт при преследването на „еретици“.
 
Около 1483 Томас де Торквемада е кръстен Inquisidor (инквизитор) и е бил поставен за генерален секретар на кралствата Арагон, Валенсия и Каталония. Неговите мъчители и специална милиция по-късно са били благословени с полагането на клетва в най-високото свещено звание на Ватикана – СС или рицарите на Sedes Sacrorum (титла, с която се посочва, че притежаващите я са свещени или святи, което всъщност е точно обратното, защото са убийци).
На рицарите на Sedes Sacrorum (SS) е била връчена от законните разпореждания на римския понтиф от името на Майката Църква като военна заповед на Римокатолическата църква да водят постоянна Света Инквизиция срещу всички „еретици“, включително с методите на убийства, мъчения и контраразузнаване, за да защитят името на Свещената Римска католическа църква и директно да представляват интересите на Светия престол, като основна негова цел.
В замяна на това папата им опрощава греховете и даже им бил поставел имунитет от пъкъла, че няма да горят в огъня му, а ще бъдат в рая, което е пълна измама, подобна на тази на ислямистите. Още повече, че единствено Бог и общо като цяло Светата Троица могат да опрощават грехове.
С назначаването на Хайнрих Химлер през 1929 г. на NSDAP в Германия, на нови нацистки SS (Рицари на Sedes Sacrorum), е създадена армия от 1939 г.от няколкостотин хиляди рицари за водене на най-голямата инквизиция, предприемана някога от Ватикана с над 18 милиона невинни хора изгорени жив в пещите в Русия и Полша.
 
Дори и днес тайните на Ватикана са прикривани под лозунги за мир, братство и разбирателство между народите и нищо не подозиращите последователи на католическата църква продължават да вярват на заблудите им, а в Библията ясно пише в книгата Откровение, че който се покланя на антихриста и приема наложеният от него  фалшив начин на религиозно поконение, ще сподели наказанията определени за него в деня на великия съд или по-точно казано на Второто пришествие и след него. Чрез учението на католическата църква много невинни хора биват мамени и вместо да бъдат научени да се покланят на живия Бог, те извършват фалшиво религиозно поклонение и приемат погрешни и гибелни учения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар