четвъртък, 20 март 2014 г.

ЗАЛИЧАВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ - БЛОГ-БГ - 20.03.2014.

Планът за заличаването на българите

12

Българската нация е най-застаряващата и е първата в списъка на нациите в Европа, които в близко бъдеще са застрашени от изчезване.  България преживява невиждан демографски срив и се стига до там, че според световната банка през 2020г. всеки четвърти гражданин на България ще е циганин.
Изпълняват ли чужд план българските политици? Според плана Ран-ЪТ българската нация трябва да се стопи. През 1997г. посланика на САЩ в България заявява: „Вие не ни трябвате повече от 4 млн.“
Има ли план за тотално овладяване на България от външни сили? България  се стопява като във военен период. От население близо 9млн. през 1987г. към 2009г. населението на България вече е 7 млн.
Защо се изредиха толкова правителства от всички големи партии в България и никое от тях не предприе дори и минимални мерки против демографския срив?! Държавата изплаща милиони левове за помощи на многодетните цигански семейства от джоба на данъкоплатците, а отказва да вложи пари за стимулиране на раждаемостта на етническите българи.
Нужно ли е да се раждат милиони деца, които да живеят в катуни и да препълват домовете за сираци?! Най-малкото това е нехуманно!
Защо детските помощи не се изплащат само на семействата, които образоват децата си? Защо държавата прави всичко възможно да принуди българите да не правят деца?
Големия срив започва непосредствено преди демократичните промени. Дали българските политици не изпълняват на ръката „вие не ни трябвате повече от 4млн.“ ?! Ако го правят умишлено това е най-големия им успех в работата им като държавници. Но дори и да не е умишлено факт е, че това ще се случи съвсем скоро.

Но това не се случва само в България. Населението на цяла Европа е застаряващо, демографска криза има в почти всички европейски държави.
Всичко това е част от плана на световния елит за намаляване на популацията на Човечеството. На най-високи ръководни постове се назначават хора, които изпълняват този план.
ООН издава меморандуми за регулирането на раждаемостта. Онези, които вярват в тази философия, постоянно говорят за необходимостта от “облекчен достъп” до аборт, контрацепция и другите услуги по “семейното планиране”.
  • България е с най-висока смъртност в ЕС
  • България е 6-тата най-застаряваща страна в света
  • Милиони Българи са емигрирали в чужбина, търсейки по-добри условия за живот и реализация


Няма коментари:

Публикуване на коментар