събота, 30 януари 2016 г.

ТАЙНАТА КНИГА НА БОГОМИЛИТЕ - ФБ - 30.01.2016.

Тайната книга на богомилите предрича, че България ще поведе света!


богомилиТова е ръкописът, който разказва великата история на Артур, Мерлин, Утър Пендрагон. Наскоро обаче, учените забелязали, че в белите полета има нещо изключително странно! Има едва забележими оттенъци, които наподобяват букви.
Скъпоценната книга е изследвана детайлно и е подложена на скенер и наблюдение чрез ултравиолетови лъчи. След като разкодираха написаното обаче, изследователите остана изумени!
Специалното невидимо мастило съдържа богата информация, която засяга целия свят и в частност България! 
Оказа се, че голямата част от невидимото писание представлява пророчество за бъдещето, написано в стихотворна форма!
Текстът ясно цитира и описва Богомилите (Просветените), които са били бързо развиваща се религиозна общност в Европа точно по времето, когато е написана Черната книга! Те са били ненавиждани от официалната християнска църква заради радикалните си виждания – не са вярвали, че църквата има право да застава между хората и Бог, което тръгва директно срещу интересите на свръхсилата на средновековието!
Книгата ясно обяснява, че всъщност Богомилите са най- чистите християни и ще бъдат подложени на ужасни гонения, което всъщност впоследствие се случва.
Както всички знаем, центърът на богомилското движение е бил в територията на днешнаБългария.
Текстът за богомилите включва един изключително интересен ред, който засяга директно България.
„От сърцето на земята на Просветените, както са наричали богомилите, ще се зароди щастието на новия свят, след като тежката прокоба се вдигне (премине), и всички мъки и терзания на богоизбраните преминат!“
След като се смята, че Богомилството се е зародило именно в България, логичният прочит на написаното означава, че всъщност нашата държава ще поведе света! 
Може би древният текст е послание за вяра в собствените ни ценности и надежда, че много скоро прокобата, която тегне над нас ще свърши. Много учени смятат, че именно гоненията над богомилите са предизвикали Бог и България се сблъсква с непрестанни кризи в съвремието- политически, икономически, кризи на вярата…

Няма коментари:

Публикуване на коментар